Як відомо, чималий відсоток чоловіків страждає від досить популярного захворювання – простатиту. Експерти вирішили поділитися своїми знаннями та розповісти, як уникнути даного неприємного захворювання.

Цю публікацію розмістили на порталі «cursorinfo»

Є інформація про те, що простатит можна легко перемогти звичайною профілактикою. Експерти у сфері здоров'я повідомляють, що існує кілька напоїв, які допоможуть позбутися популярного чоловічого захворювання.

Спеціальна статистика говорить про те, що від простатиту страждає від 20 до 30 відсотків чоловіків. Найстрашніше у тому, що здебільшого він має хронічну форму. Через цю хворобу якість життя може значно погіршитися. Відтік сечі при запаленні викликає часті позиви до сечовипускання і може навіть викликати біль при фізичних навантаженнях.

Досвідчені лікарі дійшли висновку, що томатний сік – чудовий профілактичний засіб від простатиту.

Як виявилося, томатний сік має багато лікопіну. Цей сік здатний захистити від розвитку патологій передміхурової залози. Також цей продукт може позитивно впливати на оболонку шлунка та покращувати травлення.

Важливо підкреслити, що лікарі рекомендують пити томатний сік в обмежених кількостях, особливо якщо він з магазину. Магазинний сік має надто багато солі у своєму складі.

"Осіння королева": фахівці розповіли, чим корисний гарбуз і чому його необхідно вживати

Чому чорний хліб корисніший для здоров'я, ніж білий: що потрібно знати

Корисно для жінок і чоловіків: що станеться з вашим тілом, якщо їсти гарбузове насіння щодня