Все давно відомо, що цукор провокує стрибок глюкози в крові. Але не тільки цукор може це зробити, але і деякі продукти харчування, які виробляють глюкозу після того, як ви їх з'їли.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяНезважаючи на те, що такі продукти здаються цілком собі здоровими, вони можуть привести до різкого стрибка цукру, пише "Жіночий світ".
Високий рівень цукру в крові людини не тільки провокує розвиток цукрового діабету, який дуже небезпечний і не підлягає повному лікуванню, але і сприяє появі зайвого жиру - особливо в черевній порожнині.
Такий жир називають вісцеральним, він збирається не тільки на талії, але і на внутрішніх органах людини тим самим порушуючи їх роботу. Тому фахівці радять всім, хто схильний до утворення боків, переглянути свій раціон, щоб залишатися здоровими.
Так, важливо виключити зі свого раціону або, в крайньому випадку, мінімізувати, такі продукти харчування, як:
1) Солодкі йогурти. У таких продуктах в основному міститься цукор, тому важливо звертати увагу на склад і шукати йогурти без цукру.
2) Сухофрукти також містять в собі. Так, в процесі сушіння плодів, цукор в них стає більш концентрованим. Той же родзинки можуть містити в чотири рази більше вуглеводів, ніж виноград.
3) Картопляні чіпси. Мало того, що картопля і так містить вуглеводи, так ще й після обсмажування в соняшниковій олії він стає ще шкідливіше.
4) Білий хліб готується з рафінованої борошна, яка може підвищити рівень цукру в крові. Тому краще вибрати хліб з непросіяного борошна з високим вмістом клітковини.
Раніше Hyser писав про те, що названий найкорисніший хліб.
Також Hyser повідомляв, що стало відомо, як питво з пластикової пляшки вдаряє по органах.
Нагадаємо, що ця каша зміцнює кістки і підвищує імунітет.