Еммануїл Віторган, Борис Грачевський, Річард Гір, Євген Петросян, Джордж Лукас, Мел Гібсон і Мік Джаггер - цим чоловікам заздрять багато. І справа тут не в популярності або їх творчих роботах, а в тому, що всі вони стали батьками в досить зрілому віці. При цьому істотна частина чоловіків вже в 35-40 років починають відчувати погіршення потенції. Однак, вихід є.

Так, сексолог Тетяна Славіна у своєму Instagram порадила чоловікам не поспішати вдаватися до фармацевтичних препаратів типу Віагри. Препарати цієї серії дають ефект через 30-45 хвилин після прийому і зберігають його протягом 6-7 годин.

В першу чергу вона радить кілька днів відпочити і змінити обстановку.

Експерт стверджує, що робота, стреси, втома, депресія, проблеми в сім'ї, недостатня кількість сну і відпочинку негативно позначаються на здоров'ї, і у чоловіків, в тому числі.

Фізично це пояснювати тим, що стрес, наприклад, викликає викид гормонів надниркових залоз – адреналіну і кортизолу. Вони впливають на альфа-адренорецептори клітин гладкої мускулатури, в тому числі еректильної тканини, викликаючи їх спазм, що призводить до втрати ерекції.

У такому випадку чоловіки часто запитують: "це все?". Але відповідь сексолога досить позитивний.

""Це не все" в тому випадку, якщо ви не бажаєте, щоб інтимне життя завершилася раніше, ніж це передбачено природою. Зниження лібідо-це нормальний фізіологічний процес. Організм так реагує на непотрібні йому подразники, щоб відпочити і зібратися з силами", - стверджує Славіна.

Спеціаліст закликала допомогти своєму організму, бо тільки тоді повернеться сексуальний апетит.

До речі, для збільшення потенції можна також грамотно скласти розпорядок дня і підібрати відповідний раціон, який стимулює збільшення чоловічої сили. Про це знали ще в стародавні часи.

Так, одним з найбільш поширених натуральних продуктів, що підвищують чоловічу силу, є горіхи. Саме в горіхах є антиоксиданти, міститься цинк і деяка кількість селену, а це і є мінерали, що поліпшують і підтримують потенцію.

Правда, головною заковикою є правильний підбір горіхів і спосіб їх споживання (приготування), так як неправильне горіхове харчування для потенції шкідливо.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, які продукти можуть спровокувати серцеві захворювання.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям назвали продукт, який може знизити ризик інсульту.

Також портал "Hyser" писав, що у мережі розповіли про користь гарбузового насіння.