У мережі розмістили несподівану інформацію про автомобілі на українських дорогах. Українцям повідомили про те, що є безліч марок, які постійно потрапляють у ДТП з тяжкими наслідками.

Про це повідомляється на одному із автомобільних порталів.

Важливо повідомити, що автомобільні експерти компанії Autolist провели важку роботу і склали статистику, яка показує, які найнебезпечніші машини для водіїв. Наразі йдеться про список авто, які при ДТП буквально вбивають своїх власників, або, як мінімум, травмують.

Повідомляється, що рейтинг було підібрано за статистикою ДТП зі смертельними наслідками. Сюди входять ті марки машин, що були помічені дома смертельних аварій.

Як не дивно, цей список розпочинають російські ВАЗи. Кількість загиблих при ДТП у цих машинах зашкалює. Друге місце можна заслужено віддати Chevrolet, третє – Renault. Далі слідують Chery, Toyota, Honda, Nissan, Peugeot та Opel.

Автомобілі, які потрапляли в ДТП і завдавали серйозних травм своєму власнику, також заслуговують на увагу. Перше місце тут також дістається ВАЗам, друге – Mitsubishi, а третє – BMW. Потім йдуть Chery, Toyota та Audi.

Читайте також:

Дідусь нікому не показував: у Канаді знайшли занедбаний гараж, де ховали рідкісні автомобілі. Фото

Відмовлять кожному другому: які автомобілі не пройдуть техогляд у 2023 році

Пластикові права можна з собою не носити: українських автомобілістів порадували

Для чого досвідчені водії завжди возять із собою голку у салоні автомобіля