2024 року китайський виробник Great Wall розширить свою лінійку автомобілів коштом нового брутального шестиколісного пікапа Shanhai Poer 6×6.

Поки цей гігантський автомобіль проходить випробування, його шпигунські фотографії вибігли на сайті Autohome, розколюючи інтернет.

Повідомляється, що новий Great Wall Shanhai Poer 6×6 стане флагманом китайського бренду, представляючи серійну версію концепт-кара Cyber ​​Pickup, який був представлений навесні на автосалоні в Шанхаї. Однак, дизайн цього позашляхового пікапа відрізняється деякими деталями в порівнянні з його прототипом. Він має більш стримані радіаторні грати, незабарвлені пластикові розширювачі арок і потужні дуги в кузові.

Особливу увагу привертає задній борт кузова, що виконується орним. Великий кліренс, лебідка, 33-дюймові шини та повітрозабірник на капоті також є помітними рисами цього автомобіля.

Новий Great Wall Shanhai Poer 6×6 буде на 52 см довшим за стандартну модель Great Wall Shanhai Poer, досягаючи довжини в 5,96 м. Повна маса автомобіля становить 3500 кг. Це дозволить пікапу перевозити, наприклад, великі та габаритні вантажі, припустимо, картоплю після збирання врожаю чи корову - українські фермери високо оцінили б такого автомобільного гіганта.

Китайський пікап Great Wall Shanhai Poer 6×6 буде обладнаний гібридною силовою установкою, що складається з 3,0-літрового 360-сильного турбодвигуна та електромотора, що забезпечує сумарну потужність близько 500 к.с.

Автомобіль буде оснащений 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач і повним приводом з понижувальною передачею і 5 диференціалами, що блокуються. Підвіска пікапа буде посилена, а позашляхові амортизатори K-Man будуть встановлені для кращої прохідності.

Ціна Great Wall Shanhai Poer 6×6 поки не оголошується, проте можна бути впевненим, що він буде значно доступнішим у порівнянні з шестиколісним "Гелендвагеном", вартість якого перевищує мільйон доларів. Тому, цей позашляховик може запропонувати чудове поєднання стилю, потужності та цінової доступності.

Шестиколісний Great Wall Shanhai Poer 6×6, фото: скріншот із мережі

Шестиколісний Great Wall Shanhai Poer 6×6, фото: скріншот із мережі

Шестиколісний Great Wall Shanhai Poer 6×6, фото: скріншот із мережі

Шестиколісний Great Wall Shanhai Poer 6×6, фото: скріншот із мережі

Читайте також:

Ви про таких не знали: як виглядали незвичайні машини Ford-молодшого. Фото

Ніколи не говоріть на автозаправці фразу "до повного бака": чим це небезпечно

Автомобілістів уже попередили: кому доведеться отримувати нові права