Напевно, кожен українець має таку знайому чи знайомого, які не їдять після 18.00. Одні люди вважають, що це корисно, але інші, навпаки, думають, що це шкідливо. У зв'язку з цим фахівці вирішили розповісти, яку продукцію можна їсти навіть у нічний час.

Про це повідомляє портал «Milkalliance».

Якщо ви ставитеся до тих людей, які переконані, що перекушування перед сном це те, що треба, то для вас є приємна інформація. Так, є перелік продуктів, які можна їсти у будь-який час доби.

Насамперед слід відзначити кисломолочні продукти. Вони чудово рятують від вечірнього голоду та дадуть вашому організму необхідні корисні елементи. Проте слід розуміти, що з порціями потрібно бути обережними. Бажано щоб порція не перевищувала 200-250гр.

Також вночі можна випити теплого молока. У цьому напої є така амінокислота як триптофан, яка заспокоює та допомагає при безсонні. Крім цього, ви прокинетеся бадьорими та енергійними.

Варто відзначити і такі продукти: яйця, грейпфрут, м'ясо птиці (найкраще підійде філе індички та курки, особливо варене), авокадо, горіхи та овочі. Це буде не тільки ситно, а й корисно.

Читайте також:

Час робити запаси: які продукти подорожчають відразу після Нового року та Різдва

Де отримати безкоштовні набори продуктів. Номери телефонів по областях

Якщо нема на чому готувати під час відключення світла: які продукти викликають ботулізм

Не давитесь бутербродами: що корисного та ситного можна з'їсти без шкоди для здоров'я, коли відключили світло та газ