Українцям повідомили, що деякі жителі нашої країни можуть розраховувати на соціальну допомогу. Повідомляється, що люди, які потребують ліків, можуть отримати по 500 гривень від держави на медикаменти.

Цю публікацію розмістили на порталі новин «napensii»

З'явилися відомості про те, що Фонд Ліки для України допомагає українцям. Він може покрити близько 50% вартості замовлення на ліки та організує безкоштовну доставку при покупці від 500 гривень.

Важливо, що всю суму відразу витрачати не обов'язково, а замовлення ліків можна здійснити на порталі або в додатку Liki24.

Також важливо попередити, що сума компенсації на ліки не може перевищувати 500 гривень, а ця пропозиція має обмежений термін дії – до трьох днів з моменту замовлення ліків та медикаментів.

Крім цього, замовлені ліки та суму компенсації за них можна забрати через Укрпошту чи Нову пошту по всій країні. Однак, якщо українець вирішить забрати своє замовлення самостійно, то на компенсацію розраховувати не варто.

Крім цього повідомляється, що дана допомога доступна всім жителям України, які постраждали від війни та потребують ліків.

Також українців попросили відповідально ставитися до ситуації та використати гроші Фонду лише на необхідні потреби для лікування.

Читайте також:

Як правильно зміцнювати імунітет за допомогою «вітамінної бомби» на основі меду та імбиру

Переселенців позбавляють виплат: хто ризикує втратити фінансову допомогу

У темряві, та не в образі: як запустити Wi-fi роутер за допомогою павербанку