У мережі з'явилася несподівана інформація, в якій йдеться про те, що популярний алкогольний напій може допомогти в лікуванні деменції. Так, пиво має унікальні властивості, які зможуть допомогти людському організму в певних ситуаціях.

Відповідну публікацію розмістили на порталі новин «24tv»

Є відомості про те, що недавно було проведено нове дослідження хмелю. Вчені з Університету Мілано-Бікокка вирішили провести дослідження чотирьох видів пива із різним сортом квіток хмелю.

Як відомо, екстракти квіток хмелю використовуються у різноманітних сортах пива та містять природні антиоксиданти. Ці антиоксиданти можуть захистити людські клітини.

Слід зазначити, що під час нового експерименту вченими було виявлено, що хміль позитивно впливає на амілоїдні білки та нервові клітини мозку. Також стало відомо, що хміль у пиві може блокувати скупчення бета-амілоїдних білків навколо клітин та запускати процеси оновлення, коли організм руйнує та повторно використовує старі клітини для підвищення ефективності.

Однак це не говорить про те, що пиво потрібно часто пити. Не треба забувати про те, що воно має у своєму складі алкоголь, а як відомо, він може викликати у людини хворобу Альцгеймера.

Читайте також:

Серйозний удар по здоров'ю: які продукти не можна розігрівати у мікрохвильовій печі

Подорожчання молока, олії та сметани: що відбувається з цінами на ці продукти

Безкоштовні продуктові набори: хто може отримати і куди потрібно звертатися

Коли відключили електрику: які продукти довго не псуються і що потрібно якнайшвидше з'їсти