Експерти в галузі медицини повідомили, що є напої, від яких інтенсивно зростає живіт. Якщо людина хоче позбутися зайвого жиру в області живота, то їй доведеться від чогось відмовитися.

Відповідну інформацію надали на порталі «cursorinfo»

Якщо людині набрид його великий живіт, то йому вкрай рекомендується перестати вживати алкоголь. Саме через алкоголь у людини починає рости живіт, і це відбувається досить швидко.

Є відомості про те, що спиртні напої спричиняють швидке ожиріння. Дієтолог Олена Соломатина каже, що живіт зростає від алкоголю не через те, що там багато калорій, це відбувається через інші чинники.

Експерт повідомляє, що алкоголь провокує підвищення рівня інсуліну в організмі людини. Цей гормон сприяє виробництву жирових тканин, і він утилізує зайву глюкозу.

Виходячи з цих факторів, стає ясно, що алкоголь однозначно викликає ожиріння та ріст живота. Також медик наголосив, що якщо людина має намір схуднути, то їй не рекомендується вживати алкоголь навіть у невеликих кількостях.

Щодо решти людей, то їм радять вживати алкоголь в обмеженій кількості, бажано один раз на тиждень.

Крім цього, Олена Соломатина зауважила, що сік та пиво мають однакову калорійність, але їх засвоєння в організмі відбуватиметься по-різному.

Щоб не обвисали груди і не висів живіт: від яких продуктів треба відмовитись. перелік

Найкраще закуповувати заздалегідь: починається чергове подорожчання продуктів. На що підвищать ціни

До кінця року знову подорожчають продукти: на що злетять ціни