У мережі поділилися досить важливою інформацією щодо людського здоров'я. Стало відомо, що існує смачний фрукт, який допоможе запобігти хворобам серця, інсульту і навіть раку.

Цю публікацію оприлюднили на порталі «Факти»

Дієтолог із клініки Клівленда Максін Сміт поділилася своїми знаннями та заявила, що є унікальний фрукт, який може врятувати відразу від кількох небезпечних хвороб.

Зараз йтиметься про персика, який не лише смачний, а й досить корисний для людини. Він здатний продовжити людське життя.

Максін Сміт вважає, що достатня кількість клітковини у цьому фрукті відіграє велику роль. Саме цей фактор робить персик таким корисним.

Ця клітковина є розчинною. Завдяки ній може стабілізуватися рівень цукру в крові, а рівень холестерину досягатиме норми.

«Розчинна клітковина допомагає стабілізувати рівень цукру в крові та контролювати рівень холестерину», - розповіла дієтолог Максін Сміт.

Також персики багаті на вітаміни, особливо на вітамін С та А. Цей фрукт багатий на антиоксиданти, що допоможе від серцевих захворювань, раку та інсульту.

Експерт уточнила, що нерозчинна клітковина сприяє травленню та допомагає запобігти запорам, а достатня кількість калію в цьому смачному фрукті дасть необхідну дозу для людського організму.

Допоможуть фрукти: як зберігати помідори, щоб вони довго не псувалися. Лайфхак

Цей популярний фрукт руйнує зуби та викликає анафілактичний шок: як його правильно вживати

Небезпечні замінники солодкого. Лікарі розповіли про шкоду сухофруктів