Для зниження тиску можна використовувати деякі методи, відомі з давніх часів.

Гіпертонія - не рідкість в сучасному світі і часто зустрічається у людей, які живуть в постійних стресах, мають погані звички і неправильно харчуються. Високим тиск вважається, якщо систолічний кров'яний тиск дорівнює або перевищує позначку 140, а діастолічний кров'яний тиск дорівнює або перевищує 90. Про це пише "Главред".

І так, в такому випадку знизити його можна полосканням ніг протягом декількох хвилин в тазику з холодною водою. Якщо ви поза домом, то потримайте під холодною водою руки кілька хвилин.

Медики розповіли, як знизити тиск в домашніх умовах, фото: 24 канал

Також в цій справі хороший звичайний чай з м'ятою або суміш зі склянки мінеральної води, столової ложки меду і соку половини лимона. Важливо випити все за один прийом і протягом 20-30 хвилин тиск трохи знизиться.

Ще можна дві склянки журавлини змішати з 100 грамами цукру, нагріти і довести до кипіння, а потім рекомендується приймати перед їжею по одній склянці.

Не забувайте і про дихання, адже у випадку з високим тиском важливо робити спеціальну дихальну вправу. Глибоко вдихніть, а потім повільно видихайте протягом 5-7 секунд.

Раніше "Hyser" писав про те, що був названий продукт, який допоможе знизити тиск без таблеток.

Також наш портал повідомляв, що медики розповіли, який чай може спровокувати розвиток раку.

Нагадуємо, що були названі 8 ранніх ознак серцевого нападу.