Різноманітність продуктів на новорічному столі всіляко сприяють швидкому набору зайвих кілограмів, від яких так хочеться скоріше позбутися.

Однак, на думку експертів, зробити це швидко не вийде. Проте схуднути через тиждень після головних застіль — цілком можливо.

Почати позбавлятися від зайвих кілограмів краще з розвантажувального дня. Щадячим розвантаженням стане, якщо ви посидите весь день на огірках. Страшного нічого немає, якщо вони парникові. За хімічним складом вони трохи відрізняються від грунтових, а кількість калію в парникових огірках навіть більше.

Після того, як розвантажувальний день закінчиться, важливо змінити харчовий раціон. Найперше - це відмовитися від солодощів, цукерок, морожених-тістечок. Рекомендується навіть чай або каву пити без цукру.

Кава. Фото: скріншот YouTubе
Кава. Фото: скріншот YouTubе

Також важливо відмовитися від продуктів з швидкими вуглеводами, які перетворюються не в енергію, а в зайвий жир. Найперший продукт в цьому списку - це рис. Далі за ним слід білий хліб.

Також краще тимчасово відмовитися від картоплі, незважаючи на те, що в його складі складні вуглеводи і вони засвоюються повільно.

Важливо також обмежити кількість жирів в раціоні - до 30 г в день. Але відмовлятися від них зовсім - не варто.

Включити в раціон продукти з негативною калорійністю - селера, капуста, редис, гриби, адже на їх переробку організм витрачає більше калорій, ніж міститься в них самих.

Раніше Hyser писав про те, що українців готують до нових цін на продукти в 2022 році.

Також Hyser повідомляв, що названо ряд продуктів, які провокують пухлини.

Нагадавши, які продукти можуть привести до серцевих захворювань.