Експерти розповіли про те, за допомогою яких продуктів можна набагато простіше пережити зиму

У досить великої кількості українців зима є нелюбимим порою року саме через холоди, проте є існують вельми оригінальні способи з ними боротися. Так, мало хто знає про те, що включення деяких продуктів харчування в свою дієту, можна не тільки допомогти організму зігрітися, але і в цілому поліпшить самопочуття і зміцнить імунну систему. Про це повідомляє iнформаційний портал "Today".

Варто відзначити, що багато хто помилково вважає, що зігрітися можуть допомогти м'ясо або гарячий глінтвейн, проте на ділі такі продукти тільки дають відчуття тепла, яке скоро заміниться відчуттям холоду. Набагато більш ефективним продуктів в боротьбі з холодом є овочі.

Фахівці заявляють, що кислі смаки зігрівають тіло, в зв'язку з чим відмінним вибором будуть солоні огірки або помідори, які, крім усього іншого, наситять організм ще цінними вітамінами і мінералами, що ще й покращує самопочуття, надає сил і енергії.

Також рекомендується до щоденного вживання квашена капуста, в якій міститься велика кількість корисних вітамінів. Крім того, квашена капуста зміцнює імунітет, позитивно позначається на травленні і навіть піднімає настрій.

У холодну пору року експерти також рекомендують додавати в їжу спеції, серед яких найбільшим зігріваючим ефектом відрізняється коріандр. Крім того, ця спеція покращує травлення і обмін речовин.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що дієтолог розповів про ідеальну кашу для свят.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у МОЗ розвіяли міф про популярний засіб проти похмілля.

Також "Hyser" писав, що названі незвичайні симптоми діабету 2 типу.