Підвищений рівень цукру на постійній основі може привести з виникненням порушень з боку системи кровообігу, а також привести до збоїв в роботі нервової та імунної систем.

Незважаючи на те, що діабет другого типу розвивається поступово, все ж є одна ознака, яку досить складно не помітити і це полідипсія, пише "Жіночий світ".

При полідипсії у людини виникає сильна сухість у роті і виникає невгамовна спрага, що говорить про перші симптоми цукрового діабету.

Сахарный диабет
Сахарный диабет
Сахарный диабет

Крім того, з'являється роздратування в куточках рота, запалюються ясна, виникає молочниця порожнини рота.

Провокуючими факторами розвитку захворювання є надмірна вага, неактивний спосіб життя, вік і рівень ліпідів в крові.

Медики попереджають, що дане захворювання викликає різні ускладнення, включаючи пошкодження нервів, очей і захворювання нирок.

Також існують такі симптоми, як відчуття голоду, ненавмисна втрата ваги, постійна втома, нечітке зір, повільно загоюються виразки, часті інфекції, оніміння або поколювання в руках або ногах.

Запобігти виникненню цукрового діабету можна, дотримуючись здорового способу життя. Важливо, щоб в раціоні були присутні продукти, в яких низький вміст жиру і високий вміст клітковини. Якщо у людини ожиріння, йому важливо позбутися від зайвих кілограмів і почати вести рухливий спосіб життя.

Раніше Hyser писав про те, що названі продукти, які ефективно розріджують кров.

Також Hyser повідомляв, що лікарі розповіли, які спеції здатні знизити тиск.

Нагадаємо, що названі напої, які наближають старість.