Українці досягають значних успіхів на фронті. Рашистські угруповання ганебно біжать до себе додому, стиснувши хвіст.

Проте має Україна й слабке місце. І це – небо, яке досі становить головну загрозу для мирного населення країни. Кремль із завзятістю ідіота продовжує вести політику терору, не усвідомлюючи, що це жодним чином не вплине ні на позицію українців, ні на рішення української влади, ні на прагнення української армії гнати з нашої землі рашистських загарбників.

Українські союзники дотримуються тієї самої думки. Саме тому багато хто починає прискорену передачу озброєння, яке допоможе захистити цивільну та критичну інфраструктуру від російських ракет.

Наприклад, канцлер Німеччини Олаф Шольц пообіцяв передати Україні додаткові зенітні самохідні засновки Gepard. Докладніше про це інформує Главред, посилаючись на CNN.

"Ми продовжуватимемо працювати, щоб забезпечити (для України, - Головред) цю дуже ефективну систему (Gepard, - Головред) ", - заявив глава уряду ФРН.

Шольц також зазначив, що нещодавно переговорив із президентом України щодо подальшої військової підтримки.

"Президент України висловив подяку Німеччині за дуже всебічну підтримку у грошовому вираженні, а також у плані постачання зброї, тому що артилерія та системи ППО, які ми надаємо, мають дуже суттєвий вплив на здатність України забезпечити свою територіальну цілісність та суверенітет" , - сказав Шольц. .

Читайте також: