Поки у світі вирують справжні пристрасті з приводу повного контролю над політичною ситуацією та розподіл зон впливу, українців цікавить лише, коли перестануть літати ракети та закінчиться війна. Деякі прогнози настільки оптимістичні, що це надає сил та бажання стояти до кінця.

Так, заступник міністра оборони України генерал-майор Володимир Гаврилов спрогнозував подальший перебіг російсько-української війни, а також розповів про непередбачувані повороти у війні, які можуть змінити її перебіг.

Володимир Гаврилов заявив, що ЗСУ повернуть контроль над Кримом імовірно до кінця грудня. Таким чином, війна між Україною та Росією цілком може завершитися до кінця весни.

Про це він заявив в інтерв'ю Sky News.

Щодо перспективи мирних переговорів з Кремлем, то, як зазначив заступник голови Міноборони, вони відбудуться виключно після того, як РФ повністю залишить територію України, у тому числі територію Криму та частини сходу країни.

"В Україні є рішення, що ми йдемо до кінця. Неважливо, який сценарій лежить на столі. Люди заплатили багато крові, багато зусиль за те, чого ми вже досягли, і всі знають, що будь-яка затримка чи заморожений конфлікт – це лише продовження цієї війни проти існування України як нації", - заявив Гаврилов.

А ось військовий експерт, полковник запасу СБУ, експерт із військової контррозвідки Михайло Притула також вважає, що українські війська можуть зайти до Криму ще до кінця грудня 2022 року, якщо на Півдні у росіян закінчаться боєприпаси і не прибуватимуть мобілізованих.

Читайте також:

"Ми програли Україні": у Кремлі розпочався переворот. Еліти готові прибрати Путіна. Що відбувається в Росії

Врятував десяти вояків, повернувся за 11-м, але вижити не зміг: Україна прощалася з Героєм, якого запам'ятають назавжди

Озвучено останнє бажання Путіна: це напишуть на похоронних вінках