З'явилася дивовижна інформація про один із старих радянських мотоциклів. Цей мотоцикл незаслужено забутий, оскільки Ява та Чезет присвоїли всю славу собі.

Цю інформацію надали на одному з порталів новин.

Напевно, багато хто пам'ятає, як за часів СРСР буквально кожен мріяв про Яву чи Чезет. Ці мотоцикли мали гарні характеристики та виглядали досить симпатично. Однак зараз йтиметься про менш відомий мотоцикл Паннонія.

Є інформація про те, що за часів Радянського Союзу привозили мотоцикли з Угорщини, які відомі як Паннонія TL-250. Цих екземплярів було лише 300 тисяч, що свідчить, що вони були дуже відомими у СРСР.

Зазначається, що Паннонія TL-250 вважався класом нижчим за Яву або Чезет. Цей мотоцикл володіє двигуном 247 кубічних сантиметрів, потужністю 14 кінських сил. Він був дуже економним, тому що на 100 кілометрів він витратив лише 4 літри бензину. Його максимальна швидкість досягає 110 кілометрів на годину.

Найімовірніше, Паннонія TL-250 не стала популярною через свою ціну. Так, вона стояла дорожче за Яву незважаючи навіть на те, що у неї гірші характеристики. Та й зовнішній вигляд цього мотоцикла залишав бажати кращого.

Читайте також:

Чорно-червона бестія: як виглядав перший український мотоцикл. Фото

Який вигляд має прототип легендарного українського мотоцикла, який був у кожному селі. Фото

30 років стояв у пилюці: у покинутому сараї знайшли новенький радянський мотоцикл Схід-3М

Секретний мотоцикл КДБ СРСР: навіщо агентура чіпляла "коляску-труну" і що в ній возили. Відео