Українським автомобілістам дали кілька цінних порад, які розповідають, як захистити лобове скло машини від зледеніння. Такими цінними лайфхаками поділились експерти з Ісландії.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Оглядач»

Вже всі українці помітили, що вночі доби, і не тільки, на вулиці панує мороз. Це говорить про те, що зледеніння лобового скла авто гарантовано у такий час. Один незвичайний лайфхак із холодної Ісландії допоможе автомобілістам упоратися з такою поширеною проблемою.

Ісландський прокатник автомобілів вирішив розповісти, як за допомогою підручних засобів зробити так, щоб ваше лобове скло не обмерзало. Тут вам знадобиться звичайна цибуля. Так, цей популярний овоч може бути дуже ефективним у боротьбі з льодом.

Якщо ви знаєте, що вночі чи вранці буде мороз, то просто розріжте цибулю навпіл і добре натріть їм лобове скло. Однак якщо вам неприємний запах цибулі, то можна зробити таку саму процедуру, але вже з картоплею.

Крім цього, можна самостійно зробити спрей із підручних засобів. В цьому випадку потрібно взяти оцет і змішати його з водою у пропорції 3:1. Потім потрібно залити цю суміш у пульверизатор і обробляти вікна увечері та вранці, після чого потрібно почистити їх щіткою.

Читайте також:

Українцям списуватимуть кредити щодо автомобілів. Що відомо на сьогодні

Як очистити пластик у салоні вашого автомобіля: названі прості хитрощі

Готуємо автомобіль до зими: що має бути під рукою, щоб не потрапити в халепу