У мережі було виявлено оголошення, в якому чоловік продає свою підтриману Таврі на території України. Він хоче за свій автомобіль 14 000 гривень та показав його статки.

Відповідне оголошення було розміщено на порталі «ОЛГ»

Таврія з оголошення
Таврія з оголошення

«Продам автомобіль Таврія. Технічно автомобіль справний на ходу. Кузов у ​​сумному стані, по низу гнилий (і дно теж), потрібно варити. Салон стомлений. Куліса втомилася від життя, зламані ручки по обидва боки, відкрити можна лише зсередини. Ні АКБ, для запуску я використовую на 75 Ампер. Але найголовніший плюс це робоча грубка, і гріє вона дуже добре. Приїжджайте дивіться. Телефонуйте, питайте. Автомобіль знаходиться за 5 хвилин їзди від площі Пушкіна. Стоїть у гаражі, подивитися можна там же. Продаж зрозуміло за ТП», - підписав власник цього екземпляра.

Таврія з оголошення
Таврія з оголошення

Крім цього, автомобіліст наполегливо просить не дзвонити йому із дивними пропозиціями. Наприклад, траплялися випадки, коли деякі просили знижку аж до 50%.

Таврія з оголошення
Таврія з оголошення

Варто відзначити, що даний автомобіль знаходиться в огидному стані. Його пороги гнилі так само як і дно автомобіля.

Таврія з оголошення
Таврія з оголошення

Також є і безліч інших пропозицій, де можна побачити Таврії в набагато кращому стані, проте їх ціни можуть бути вдвічі дорожчими і навіть вищими.

Читайте також:

Таврія по-румунськи: як виглядав бюджетний хетчбек, про який мало хто знає

Радянська Tesla: у мережі показали дизайн Таврії, якої не уявляв навіть Ілон Маск

Коли руки ростуть із правильного місця: у мережі показали прототип української Таврії. У росіян така не вийде