Експерти розповіли про список десяти найбільш проблемних легкових автомобілів

За останні пару років автомобільна промисловість отримала кілька ударів у вигляді кризи чіпів і пандемії коронавірусу, через що на автомобільному ринку виник дефіцит нових автомобілів, через що багато автомобілістів схилилися до покупки старих машин. Автомобільні експерти, однак, стверджують, що деякі моделі автомобілів залишилися нікому не потрібними навіть в умовах кризи. Про це повідомляє iнформаційний портал "Motor Media Review".

Так, експерти їх компанії ISeeCars в листопаді провели на американському автомобільному ринку дослідження, по котоому видно, що деякі машини продаються в середньому 42,8 дня, проте є автомобілі, які дилерам не вдається продати зовсім.

Так, "лідируючу" позицію в цьому антирейтингу зайняли седани і хетчбеки Rio, що випускаються корейським автовиробником Kia. Повідомляється, що навіть незважаючи на те, що ці машини надаються за досить скромною ціною в 16 557 доларів, на продаж такого автомобіля йде в середньому 219 доларів.

На другому місці розмістився японський кросовер Mitsubishi Outlander Sport. Він коштує на порядок дорожче корейських легковиків-25,4 тисячі доларів, а на продаж одного автомобіля йде близько 207,6 днів. "Бронзу" забрав інший японський автомобіль-Acura TLX. Це преміальний спортивний седан, що випускається компанією American Honda Motor Co. Середня тривалість його продажу становить 196,2 днів при вартості в 46,49 тисяч доларів.

Інші місця рейтингу займають наступні автомобілі з такими середніми тривалостями продажу: Nissan murano - 167,7 днів, Alfa Romeo Giulia – 138 днів, Mitsubishi Eclipse Cross -132,1 дня, Mercedes-Benz C-Class – 127,1 днів, Infiniti Q50 -123,3 дня, Nissan Titan – 116,3 днів, Chevrolet Bolt EV – 109 днів.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українець створив на основі "Запорожця" автокемпер.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі продають легендарну "вісімку" з пробігом в три кілометри.

Також "Hyser" писав, що у мережі показали, як виглядає трьохдверний ЗАЗ-1105.