Українців попередили про те, що найближчими днями буде магнітна буря. Це говорить про те, що деякі люди будуть дуже неважливо відчувати.

Цю інформацію надали на порталі новин «obozrevatel»

Важливо повідомити, що 10 січня, у вівторок, буде магнітна буря, яка триватиме 4 дні – до 13 січня. Експерти попередили про те, що дана магнітна буря буде досить слабкою, але деякі метеозалежні люди зможуть відчути цю подію на своєму самопочутті.

Насамперед магнітні бурі небезпечні для тих людей, які пережили інфаркт та інсульт. Також піддаються сильному впливу і ті, хто хворіє на ішемічну хворобу серця та гіпертонію.

Для того, щоб позбавити себе впливу від магнітних бур, потрібно відмовитися від фізичних навантажень, більше дихати і більше гуляти на свіжому повітрі.

Крім цього, є відомості про те, що ці бурі можуть впливати і на здорову людину. Щоб не мати неприємних наслідків, лікарі рекомендують: займатися спортом і правильно харчуватися. Важливу роль відіграє здоровий сон та повноцінний відпочинок. Також рекомендується пити багато води та трав'яного чаю. Бажано відмовитися від кави та алкоголю, ще важливо уникати стресу та мати необхідні ліки під рукою.

Читайте також:

Настають аномальні снігопади: синоптики вразили новим прогнозом погоди на січень. Подробиці

Може опуститься до -37 градусів: синоптики приголомшили прогнозом погоди на січень.

Зірка фільму "9 рота" Артур Смольянінов готовий воювати проти армії РФ на боці ЗСУ

"Купол" над Україною. У ЗСУ розповіли, коли вийде «закрити» небо за допомогою ППО