У мережі розмістили інформацію про нове дивовижне відкриття у сфері медицини. Стало відомо, що фахівці виявили фермент, що сприяє розвитку раку.

Цю інформацію оприлюднили на порталі новин "24tv"

Важливо повідомити, що нові дослідження вчених призвели до неймовірного відкриття. Вони змогли знайти «мішень», яка може допомогти боротися із раком у майбутньому.

У новому дослідженні професійні вчені вивчали ферменти, точніше їхню роль. Біологи взяли доклінічну модель раку сечового міхура – ​​APOBEC3G та виявили, що фермент неймовірно сильно збільшує кількість мутацій у пухлинних клітинах.

Ці ферменти APOBEC3, які нібито небезпечні для ДНК, були знайдені у великих кількостях у ракових клітинах. Також у 2016 році було дослідження, яке показало, що дані мутації мають особливу стійкість до хіміотерапії. Нове відкриття дає відповідь, чому деякі види раку важко піддаються лікуванню і мають до нього «імунітет».

Важливо відзначити, що після досліджень стало зрозуміло, що рак впливає на APOBEC3, оскільки він стимулює мутації. Ще це може підвищити шанси поширення онкологічних клітин, ігноруючи імунітет і навіть лікування.

Читайте також:

Не давитесь бутербродами: що корисного та ситного можна з'їсти без шкоди для здоров'я, коли відключили світло та газ

Для міцного здоров'я та гарного настрою: як правильно приготувати узвар

Як злізти з цукрової голки? Експерти розповіли, чим можна замінити цукор без наслідків для здоров'я

Токсичні матеріали: які свічки небезпечно для здоров'я підпалювати