Українцям рекомендується звернути увагу на деякі звички, які можуть повідомити про цукровий діабет. Так, є кілька простих симптомів, які можуть повідомити про неприємну хворобу.

Є інформація про те, що по всьому світу близько 422 мільйонів людей страждають від неприємної хвороби – цукрового діабету.

Як відомо, низький або високий рівень цукру в крові людини може спричинити проблеми з печінкою, нирками, мозком та іншими важливими органами. Через це українцям назвали кілька симптомів, які можуть зазначити наявність чи утворення цукрового діабету.

Насамперед потрібно звернути увагу на часте сечовипускання. Якщо ви зіткнулися з цим, це може говорити про те, що ваші нирки не фільтрують рівень цукру належним чином.

Раптова втрата ваги також може вважатися тривожним дзвіночком. Якщо ви не змінювали свій раціон харчування і різко скинули вагу, потрібно звернутися до лікаря.

Також через високий рівень цукру в крові людини може погіршитися зір.

Надмірна втома теж може вважатися одним із симптомів. Сюди можна зарахувати втрату енергії, млявість, апатію та почуття сонливості.

Важливо розуміти, що якщо у вашій крові з'явився високий рівень цукру, необхідно звернутися до лікаря.

Читайте також:

Токсичні матеріали: які свічки небезпечно для здоров'я підпалювати

Серйозний удар по здоров'ю: які продукти не можна розігрівати у мікрохвильовій печі

«Запустив себе»: Андрій Данилко розповів про своє здоров'я

«Цілий місяць під крапельницею»: Оля Цибульська зізналася у проблемах зі здоров'ям