Не всі знають, але кожну секунду Сонце викидає в навколишнє його середовище величезні обсяги сонячної енергії, що представляють собою протони, електрони, плазму і різні випромінювання. Такі сонячні вихори мають потужну силу і іноді можуть впливати на Землю.

Так, за прогнозами лабораторії рентгенівської астрономії Сонця Фізичного інституту Російської академії наук, 3-4 березня, а також 11 і 12 березня магнітосфера буде збудженою.

У цей період метеозалежним людям слід поберегтися. Так, небезпека майбутня магнітна буря буде представляти в першу чергу для людей, що мають хронічні захворювання, особливо серцево-судинного характеру. У таких людей під час магнітних бур можуть початися сильні головні болі, скачки артеріального тиску, слабкість, сонливість, апатія. Або навпаки, такі люди можуть страждати безсонням, відчувати нервове збудження.

Саме їм в ці дні варто проявити особливу турботу про своє здоров'я - лікарі вважають, що якщо внести в своє життя певні зміни, то негативний вплив магнітної бурі на організм можна знизити.

Існує три основних способи поліпшити своє самопочуття. Лікарі радять по-перше уникати стресових ситуацій, по-друге збалансовано харчуватися і по-третє не забувати пити достатню кількість рідини.

У такі дні фахівці рекомендують всім лягати спати не пізніше 22: 00 і прокидатися о 6.00-7.00 ранку. Також відмінно підійде медитація та інші способи відновлення організму.

При цьому фізична активність повинна бути адекватною і дозованою. Так, добре починати свій день з 10-хвилинної зарядки, однак коли магнітні бурі занадто активні, то краще "викладатися" всього на 50% своїх можливостей.

Що ж стосується харчування, то воно повинно бути повністю збалансованим. Рекомендується організовувати обід між 12.00 і 14.00-саме в цей час потрібно з'їсти саму калорійну їжу за весь день.

Якщо слідувати цим трьом основним правилам, тоді магнітні бурі не будуть приносити негативних впливів на організм, а якість життя значно покращиться.

Раніше Hyser писав про те, що названий необхідний продукт для здоров'я після 45 років.

Також Hyser повідомляв, що фахівці розповіли, що чекає нас у майбутньому.

Нагадаємо, що названий найпростіший сніданок для здорового серця.