Жителям України повідомили дуже важливу новину, яка стосується здоров'я. Стало відомо, що пити воду з пластикових пляшок - дуже шкідливо.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Оглядач»

Як відомо, вода - джерело поживних речовин для людини. Ні для кого не секрет, що пити достатню кількість води кожен день це дуже важливий фактор для людини. Для повноцінного функціонування людського організму потрібно постійно пити воду в необхідній кількості. Якщо пити мало води, то це може привести до поганого функціонування вашого організму.

Потрібно помітити, що фахівці виконали дуже важливу роботу і розповіли, що пластикова пляшка може звести користь рідини до нуля.

Вода.  Фото: скріншот YouTube-відео
Вода. Фото: скріншот YouTube-відео

Фахівці стверджують, що потрібно пити не менше 1.5 літра води кожен день, щоб уникнути зневоднення. Найчастіше люди п'ють воду з пластикових пляшок, навіть у своїх офісах на роботі люди п'ють воду з великого контейнера.

Коли люди п'ють воду з пластику, вони навіть не замислюються, що можуть цим нашкодити своєму організму.

Дуже важливо донести і звернути особливу увагу на те, що пиття з одноразової пляшки може призводити до хімічного вилуговування або токсичності. Даний хімічний процес може проходити під впливом високої температури. Наприклад, якщо водій взяв пластикову пляшку води в салон автомобіля, і вона полежала під сонцем, то через деякий час, при нагріванні, вода починає виділяти бісфенол А і S.

Пластиковые бутылки
Пластиковые бутылки

Біохімік медичного відділення Техаського університету доктор Шеріл Уотсон стверджує, що подібні речовини здатні змінювати роботу організму, а також погіршувати перебіг хронічних захворювань, наприклад астми, діабету або навіть раку.

Нагадаємо, що лікарі розповіли, чим загрожує спати на брудній постільній білизні.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям назвали неочевидні симптоми цирозу печінки.

Також портал "Hyser" писав, що українців попередили про сильні снігопади.