Експерти класифікують Онкологічні захворювання залежно від місцезнаходження пухлини, розмірів пухлини, причини виникнення та ін.На розвиток раку в організмі людини впливають різні фактори, серед яких називають неправильне харчування або генетичну спадковість. Всі види ракових пухлин вимагають різних схем лікування, щоб зберегти нормальний перебіг життя пацієнта.

Експерти провели безліч досліджень ракових захворювань і назвали основні симптоми раку шкіри, що проявляються на вухах, обличчі і шиї. До таких симптомів відносять перлинно-білі, напівпрозорі нарости або червоні лускаті плями.

Про це йдеться в матеріалі британського видання Express, яке посилається на експертів в медицині.

На сьогоднішній день медики не можуть назвати точних причин появи онкологічних захворювань і що саме є так званим «пусковим гачком», який провокує зростання злоякісної пухлини в організмі людини. Рак можуть виявити у будь-якої людини. Ніхто не застрахований від цього.

Британські експерти заявили, що нарости на тілі людини говорять про базально-клітинну карциному, яка є найпоширенішою формою раку шкіри. У більшості випадків ця хвороба діагностується у дорослих. Якщо хворобу вдалося виявити на ранніх стадіях, то існує схема лікування, яка ефективно працює проти цього виду раку.

Крім цього, до симптомів базальноклітинного раку часто відносять ділянки шкіри, які нагадують рубці і зудять плями.

За словами експерта, існує ризик, що цей вид раку може поширитися на інші частини тіла.

Згідно з даними Британської національної служби охорони здоров'я, ризик поширення плоскоклітинного раку, який поширюється на інші частини тіла людини, частіше в лімфатичні вузли (невеликі залози, виявлені по всьому тілу), становить до 5%.

Тому слід більш уважно стежити за своїм здоров'ям і проходити огляди у лікарів, щоб запобігти розвитку онкологічного захворювання.

Раніше "Hyser" повідомляв, що експерти назвали напої, які можуть спровокувати розвиток раку кишечника.

Наш портал писав, що медики назвали продукти, які знижують тиск.

Також названий овоч, який може посилити імунітет людини.

Нагадаємо, що медики розповіли, які продукти варто прибрати з раціону людям з третьою групою крові.