Люди, які регулярно відчувають головні хворіючи, перш за все, повинні звернутися до фахівця для виявлення причини. Допомогти позбутися від неприємних відчуттів допоможуть також деякі продукти.

Лікар-дієтолог Людмила Денисенко заявила, що найголовніше, що допоможе людині від головних болів - це чиста негазована вода, пише "Стрічка".

"По-перше, це найперший засіб від похмілля, а по-друге, хронічне зневоднення здатне спровокувати різні болі, в тому числі головні. Тому, якщо ви ще не почали пити по півтора-два літри води щодня, то Новий рік – відмінний час для того, щоб завести цю корисну звичку", - говорить фахівець.

Вона нагадує, що хронічне зневоднення загрожує тим, що у людини може виникнути коліт, а також запор, мігрень і болі в спині.

Крім того, Денисенко каже, що позбутися головного болю допоможе запечена зі шкіркою картопля, мигдаль і гарбузове насіння. Ще вона додала в список жирну рибу таку, як скумбрія, оселедець і сардина.

Рыба
Рыба

"Омега - 3 жирні кислоти, які містяться в жирній рибі, мають протизапальні властивості, а значить допомагають скоротити частоту і силу нападів хронічних головних болів", – пояснила лікар.

Також хороший в боротьбі з головними болями імбирний чай, який має протизапальні та антигістамінні властивості.

Раніше Hyser писав про те, як позбутися від похмілля.

Також Hyser повідомляв, що названо топ природних знеболюючих.

Нагадаємо, що у мережі заговорили про страшну хворобу Андрія Данилка.