У мережі оприлюднили дуже корисну інформацію для кожного українця. Легендарний доктор Євген Комаровський звернувся до жителів України, щоб поділитися своїм досвідом і дати кілька цінних порад.

Відповідну інформацію Євген Комаровський оприлюднив у своєму акаунті в Instagram.

Педіатр Євген Комаровський прокоментував дуже поширену ситуацію - біль у горлі. Він сказав, що біль у горлі може спровокувати ГРВІ або коронавірус. Навіть якщо людина з'їла морозиво або випив холодну воду, то в такому випадку біль в горлі приймати не варто.

За словами лікаря, біль у горлі може з'явитися через бактеріальну інфекцію, яка з'являється у 10% дорослого населення. Однак й інші хвороби можуть викликати цей біль – фарингіт або тонзиліт.

Крім цього, доктор Комаровський рекомендує звернутися до лікаря, якщо зранку після теплого напою продовжує боліти горло.

Якщо ж людина не встиг потрапити до лікаря, потрібно перевірити вологість в квартирі. Якщо вологість менше ніж 30-50%, то необхідно уникати тютюнового диму і включити зволожувач повітря.

Ще дуже корисними можуть виявитися льодяники, які тимчасово можуть пригасити біль в горлі. Також Комаровський рекомендує не забувати пити більше рідини.

Люди, які побачили ці цінні поради, не змогли пройти повз і вирішили написати свої відгуки.

"Мається на увазі, що якщо горло болить від того що воно просто пересохло ,ви дихали вночі ротом наприклад,то після теплого чаю,слизова зволожиться,приплив крові і все пройде. А якщо немає, то значить горло болить дійсно", "у мене буває що болить тільки вранці дня 2-3, а потім проходить", "при кожному болю в горлі зустрічатися з лікарем? Розкажіть це людям з хронічним тонзилітом, у яких буває горло болить пару раз на місяць,так можна від лікаря не йти:))", - написали коментарі українці.

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Нагадаємо, що Євген Комаровський розповів, що можуть означати набряклі ноги.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям назвали продукти, які допоможуть серцю.