Для довгого і щасливого життя важливо здоров'я, а здорового тіла і гарного самопочуття можна домогтися, дотримуючись простих і доступних правил.

По-перше - це регулярні фізичні навантаження, по-друге - дотримання правильного режиму харчування і вживання в їжу правильних продуктів, по-третє - це відмова від алкоголю і тютюнопаління. Є ще й четверте правило - це правильний режим і розпорядок дня. Завдяки цим простим складовим ваше життя стане яскравішим, самопочуття краще і з'явиться заряд бадьорості, пише "Живий журнал".

Один з американських дієтологів Лорен Манакер поділилася корисною стравою для тих, хто веде правильний спосіб життя. Вона пояснила, що сочевичний суп забезпечує можливість контролювати концентрацію міститься в ньому натрію. Сочевиця дуже корисна для серця завдяки вмісту в ній клітковини і калію.

Дієтолог рекомендує вживати цю страву рекомендується 2-3 рази на тиждень. Він здатний знизити рівень поганого холестерину. Головне варити його без додавання магазинних ковбас. У супі повинні бути овочі, включаючи моркву і капусту, що забезпечить не тільки смакові якості, але і наповнить його поживними речовинами.

Продукти, отримані з м'яса шляхом переробки, вкрай негативно впливає на організм, підвищуючи рівень холестерину, що шкідливо для серця. З цієї причини важливо віддати перевагу овочам, уникаючи ковбас в страві.

Раніше Hyser писав про те, скільки українцям доведеться витратити на новорічний стіл.

Також Hyser повідомляв, що самий звичайний омлет виявився небезпечним.

Нагадаємо, що ця риба- "магніт" для онкології.