Представляємо вашій увазі цікавий і унікальний рецепт закусочного торта з крабових паличок, який зможе здивувати і порадувати навіть найдосвідченіших гурманів. Ця страва готується дуже швидко і просто, так що впорається з нею навіть новачок у кулінарії.

Докладніше про це читайте у нашому матеріалі:

Для приготування нам знадобиться:

Спосіб приготування:

Для початку відваріть яйця круто, охолодіть і очистіть їх. Відокремте всі білки від жовтків, білки на якийсь час відкладіть убік, а жовтки натріть на дрібній тертці. Подрібніть твердий сир і додайте його до жовтків, потім додайте майонез, часник, пропущений через прес, і сіль до смаку. Ретельно перемішайте всі інгредієнти, доки не вийде однорідна маса.

Крабові палички розморозьте до м'якого стану та розгорніть кожну паличку в рівне полотно. Якщо палички важко розвертаються, їх можна кілька хвилин залити теплою водою. На плоску тарілку викладіть одне крабове полотно і зверху нанесіть сирну масу, розмажте її рівним шаром по всій поверхні. Далі викладіть другий лист крабових паличок і знову змастіть сирною начинкою. Повторюйте ці дії, доки не закінчаться всі крабові палички та сирна маса. Верх і боки торта також змастіть сирною сумішшю, щоб білок краще прилипнув до нього.

Варені білки, які ви відклали, натріть на дрібній тертці та прикрасьте ними торт з усіх боків, створюючи унікальний та оригінальний декор. Накрийте торт харчовою плівкою, поставте його в холодильник на кілька годин для просочування шарів та охолодження. Через час торт наріжте на порційні шматочки та подайте на стіл. Отриманий торт з крабових паличок з оригінальною сирною начинкою та унікальною декорацією білків точно порадує вас та ваших гостей.

Читайте також:

Можна їсти губами: як приготувати соковиті грибні хінкалі за особливим рецептом

Так можна назавжди відмовитися від сиру: як приготувати пісні сирники. Рецепт

Смачніше голубців: рецепт тушкованої капусти з рисом у томатному соусі