Дуже рідкісний і незвичайний триколісний автомобіль було виставлено на аукціон. Так, цю маленьку машинку можна купити за доступну ціну.

Цю публікацію розмістили на порталі новин «focus»

Є такий триколісний автомобіль як HMV Freeway. Він призначений для недалеких поїздок, наприклад з'їздити на город. Ця машина розрахована лише на одну особу, а її вага становить лише 318 кілограм.

Цей мініатюрний автомобіль з трьома колесами був випущений у 1981 році, і його тепер можна побачити на одному з аукціонів.

HMV Freeway вироблялися в американській компанії High Mileage Vehicles. Відомо, що з 1979 по 1982 рік було випущено лише 700 таких екземплярів.

Даних автомобіль може похвалитися передніми 12-дюймовими колесами зі сталі та одним заднім провідним колесом. Він розрахований лише на одного пасажира, натомість є місце для багажу. Що стосується двигуна, то в HMV Freeway стоїть одноциліндровий мотор Tecumseh об'ємом 453 куб.

Важливо зазначити, що екземпляр, який виставили на аукціон, вже проїхав 9600 кілометрів. Незважаючи навіть на свій вік, дана машинка має відмінний стан. Максимальна ставка за лот на аукціоні складає 5500 доларів.

Читайте також:

Аж до конфіскації автомобіля: в Україні хочуть посилити штрафи для водіїв

Як стіл у Путіна: у мережі продається автомобіль із найдовшим у світі капотом. Фото

Марті Макфлай прилетів попередити нас про щось: в Україні помітили автомобіль із культового фільму «Назад у майбутнє»