Як відомо, багато автомобільних ентузіастів люблять поекспериментувати із Запорожцями. Проте знайшлися такі умільці, які додумалися схрестити український Запорожець із Porshe Boxter та у мережі вирішили показати, що з цього вийшло.

Цю новину оприлюднили на автомобільному порталі «all-auto»

Важливо повідомити, що в мережі можна побачити фотографії унікальної модифікації Запорожця. Цей український автомобіль перетворили на справжній спорткар, який привернув чимало уваги як на дорозі, так і в мережі.

Важливо повідомити, що ще в далеких 60-х роках планувалося зробити незвичайний тюніг Запорожця, який стане «двійником» легендарного Porshe. Найцікавіше те, що цю ідею вдалося втілити в реальність.

За основу цього гібрида було взято Porshe Boxter S 986. Так, на цей раз автомобільний ентузіаст вирішив зробити все навпаки. Він зробив з Porshe Запорожець.

Варто зазначити, що це досить дороге задоволення, проте результати виявилися вражаючими. Також важливо наголосити, що була зроблена дуже важка робота, щоб перетворити кузов Porshe на подобу Запорожця.

Власник цього екземпляра вирішив не казати, як йому вдалося це зробити. Але не складно здогадатися, що на це пішло багато грошей та часу. Цей Запорожець має 260 кінських сил під капотом, що не може не захоплювати.

Читайте також:

Ідеально підходить для села: українець зібрав незвичайний "Запорожець"

Зумери оцінять: у мережі показали рідкісний "Запорожець" кислотного кольору

Змінюють на iPhone 11: в Україні можна майже за безцінь купити легендарний “Запорожець”. Фото