Усі автолюбителі, і не тільки, чудово знають, чим відомий український автопром. Такий автомобіль, як Запорожець, підкорив серця мільйонів людей не лише на території України, а й за кордоном. Зараз йтиметься про незвичайний екземпляр, який привернув чимало уваги у соціальних мережах.

Відповідну публікацію та кадри оприлюднили в акаунті «zazmyzaz» в Instagram.

Усі чудово знають такий автомобіль від ЗАЗу, як Запорожець. Про цей автомобіль ходять цілі легенди та створюються анекдоти. Хоча на сьогоднішній день таких машин на дорогах практично не побачити, є кілька незвичайних екземплярів, які варті уваги.

Саме один із таких Запорожців потрапив до соціальних мереж. Його унікальне забарвлення привертає багато уваги, а його стан просто захоплює.

"Saporoshez SAS 968M - schön und selten als Facelift #запорожець #запорожец #zaporozec #заз968м #zaz968m #zapi #заз #zaz #retrocar #retroauto #ussrcar #oldcar #classiccar #автотема #aircooled #зарулем", - підписана публікація у соцмережі.

Варто зазначити, що цей Запорожець перебуває у відмінному стані, незважаючи на те, що йому дуже багато років. Якщо звернути увагу на знімки, можна зрозуміти, що він знаходиться на якійсь виставці ретро-автомобілів.

Читайте також:

Змінюють на iPhone 11: в Україні можна майже за безцінь купити легендарний “Запорожець”. Фото

Справжній прибулець: українець продає Запорожець, що світиться, за 100 тисяч. Фото

Таким би зараз пишалися: як виглядає рідкісний позашляховик ЗАЗ "Таврія"

Машини із паралельних світів: як виглядали невідомі прототипи "Волги". Фото