У мережі з'явилася інформація про унікальний експериментальний український автобус, який збирався у Львові. Так, громадський транспорт, який розроблявся Головним союзним конструкторським бюро міськими автобусами, мав унікальні зручності для своїх пасажирів.

Насамперед треба розповісти, що ЛАЗ робив дуже незвичайні та дивовижні автобуси для українців. Цей засіб пересування робився з експериментальною метою, що натякає на те, що ці українські автобуси вважаються справжньою рідкістю.

Україна 71: архівне фото
Україна 71: архівне фото

Зараз йтиметься про автобус «Україна-71». Так, це попередник ЛАЗ-699Н, який пізніше став ЛАЗ-699Р.

Україна 71: архівне фото
Україна 71: архівне фото

Якщо звернути увагу на зовнішність ЛАЗ Україна 71, то вона була звичайнісінькою, проте в салоні цього автобуса були унікальні і навіть дивовижні умови для пасажирів.

Україна 71: архівне фото
Україна 71: архівне фото

У салоні знаходилися дуже комфортні сидіння з освітленням та вентиляцією. У кормі було встановлено гардероб, і навіть кухня з газовою плитою, умивальником та холодильником. Однак найбільше може здивувати туалет у салоні автобуса Україна 71. Також варто відзначити два телевізори для пасажирів, бобінний магнітофон та радіоприймач.

Україна 71: архівне фото
Україна 71: архівне фото

Не складно здогадатися, чому такі автобуси не пішли у серію. Однак такий експериментальний хід виявився вельми незвичайним і навіть дивовижним для багатьох людей.

Читайте також:

З американським характером: як виглядав перший український автобус. Рідкісне фото

В Україні на маршрути вийдуть двоповерхові автобуси. З'явилися перші фото "монстрів"

Більше схожий на шафу: у мережі показали раритетний автобус, який випускали у Києві