У мережі показали нові дивовижні кадри майбутнього BMW X3 2024 року. Так, вже можна побачити цього «красеня» і зрозуміти, що він буде являти собою вже в найближчому майбутньому.

Цю інформацію та фотографії розмістили на автомобільному порталі.

Насамперед потрібно повідомити про те, що новий BMW X3 матиме нову зовнішність. Він буде більшим, а в його салоні стане просторішим. Цей новий та сучасний кросовер буде запропонований у бензинових, дизельних, гібридних та електричних версіях.

На даний момент кросовер четвертого покоління проходить тести. Це говорить про те, що його буде показано вже наприкінці 2023 року або на початку 2024 року.

Видання Auto Express повідомляє про те, що BMW X3 G45 буде чимось схожим на свого «молодшого брата» X1. Однак він матиме розширені крила, збільшені радіаторні грати і більш розкосі фари, а в салоні BMW X3 G45 буде два вигнуті дисплеї на передній панелі.

Новинка матиме бензиновий та дизельний турбодвигуни об'ємом 2 та 3 літри відповідно. Ці моделі і можуть бути ще потужнішими завдяки гібридній установці в 48 вольт.

Зазначається, що у 2025 році планують випускати BMW iX3 з 800-вольтовою силовою установкою. Це допоможе збільшити запас ходу цього автомобіля на 30%.

Читайте також:

Для чого досвідчені водії завжди возять із собою голку у салоні автомобіля

Автомобільні лайфхаки. Як зробити так, щоб у мороз не обмерзало лобове скло

Українцям списуватимуть кредити щодо автомобілів. Що відомо на сьогодні

Як очистити пластик у салоні вашого автомобіля: названі прості хитрощі