У мережі розмістили дивовижну інформацію про несподівану знахідку. Автолюбителі під час своєї подорожі випадково натрапили на покинутий гараж в Канаді, у якому було виявлено американські машини 60-80-х років.

Цю інформацію оприлюднили на одному із каналів YouTube.

Повідомляється, що на території Канади знайшли якийсь старий сарай, де були напівживі старі американські автомобілі. Ці машини наполовину розібрані та іржаві, проте вони по-справжньому чудові.

У мережі опублікували відеоролик, на якому можна побачити цих красунь. На великий відео важко побачити, які саме авто там стоять, але серед них чітко видно Ford Falcon 1962 року, Cadillac Seville 1982 року, Ford Thunderbird, Chevrolet Caprice 1983 року і парочку Ford Mustang.

«У цьому відео я знайшов занедбаний сарай, повний класичних автомобілів, мустангів та камаро! Я дослідив місцевість із ліхтариком Thrunite BSS V5, коли натрапив на цей сарай, і це була така кумедна знахідка!», - підписано відеоролик на знаменитому порталі.

Важливо відзначити, що зараз невідомо, хто є власником цього занедбаного гаража. Але відомо, що ці автомобілі коштують приблизно 200 тисяч доларів, що не може не здивувати.

Читайте також:

Пластикові права можна з собою не носити: українських автомобілістів порадували

Для чого досвідчені водії завжди возять із собою голку у салоні автомобіля

Чорний ворон: в Україні продають унікальний автомобіль 1937 року. Фото