Ні для кого не секрет, що у 90-х роках був дуже тяжкий час, особливо для українського автопрому. Через це на ті часи випускалися досить дешеві моделі, такі як Славути. Один блогер звернув свою увагу на цей екземпляр Таврії і вирішив про нього трохи розповісти.

Відповідний відеоролик опублікували на одному із YouTube-каналів.

Напевно, все в курсі, що Славута не може похвалитися своїм дизайном. Вона швидко гниє і буквально сиплеться їхній салон. Однак вона була досить доступною свого часу. Наприклад, нову Славуту в нульових можна було купити за 3-4 тисячі доларів, тоді як Daewoo Lanos стояв 7 тисяч доларів.

Якщо звернути увагу на публікацію українського блогера, то він приділив увагу Славуті з 52 кінськими силами та двигуном об'ємом 1.2 літра. Важливо відзначити, що цей екземпляр Таврії виявився люксової комплектації. Але, незважаючи на це, вона має масу недоліків: салон без звукоізоляції та відсутність якісних матеріалів.

Автомобілісти не пройшли повз цей відеоролик і почали писати свої відгуки під ним.

«Автомобіль був першим, назбирав сам купив у 18 років відразу після отримання прав, 2 роки водіння досвід + розуміння як взагалі влаштований автомобіль, тому нічого поганого в цьому немає, правильна фраза: краще так ніж на маршрутці. Норм видос. 2 роки на Заз, пересів на Ланос, так ланос спочатку був як іномарка після Заз», «На Таврії та Славути женуть тільки ті, хто на них не їздив або були ушатані повністю. Хто їздив, а особливо з нововведення, залишають тільки хороші відгуки, як для авто цієї цінової категорії", - пишуть юзери мережі.

Читайте також:

Можна грітись узимку: яку Таврію можна купити в Україні за 14 тисяч гривень. Фото

Таврія по-румунськи: як виглядав бюджетний хетчбек, про який мало хто знає