Українці чудово чули про такі автомобілі, які виготовлялися на заводі ВАЗ. Ці машини були неймовірно популярні за часів СРСР, також їх можна побачити на наших дорогах і сьогодні. Однак зараз йтиметься про унікальні модифіковані марки, які так і не вийшли на світ.

Цю публікацію надав інформаційний портал "Carakoom"

У мережі було виявлено унікальні ескізи, де можна побачити модифіковані ВАЗи. Ці малюнки були намальовані в період із 1990 по 1992 рік. Якщо приділити увагу першому ескізу, він присвячений моделі Safari. Вона зроблена на базі ВАЗ-2108 і чимось схожа на Skoda Felecia Fun.

Самара-пікап. Фото: Carakoom
Самара-пікап. Фото: Carakoom

Особливу увагу привертає відкидний дах, що нагадує кабріолет. Також цей екземпляр унікальний тим, що він має великий люк у передній частині свого кузова.

Друга модифікація більше нагадує пікап. Дані екземпляри від ВАЗ, на превеликий жаль, так і не надійшли до серії. Дизайнер Ярцев приділив «вісімці» особливу увагу і зробив з неї цілих два пікапа. Перший був із пластиковим дахом, а другий – з відкритим кузовом.

Самара-пікап. Фото: Carakoom
Самара-пікап. Фото: Carakoom

Самара-пікап. Фото: Carakoom
Самара-пікап. Фото: Carakoom

Задня частина цього автомобіля має відкидний борт для зручного навантаження та розширені задні колеса з великими арками.

Читайте також:

Українці роблять із старих ВАЗ сучасні електромобілі. Фото

Поки що на конях: у Росії закривають "АвтоВАЗ", усіх співробітників розганяють. Машин більше не буде

Під будинком краще не залишати: названо найкращі авто в Україні.

Як очистити пластик у салоні вашого автомобіля: названі прості хитрощі