Як відомо, підтримані автомобілі можуть різко зрости у ціні, якщо вони опинилися у дефіциті. Є такі машини, які у підтриманому стані втрачають свою вартість, а є такі, що навпаки – дорожчають. Українцям вирішили назвати машини, на які навіть не варто звертати увагу через свою дорожнечу.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Фокус»

Важливо повідомити, що бувають такі моменти, коли підтриманий автомобіль може стояти дорожче нового. Сьогодні на американському ринку склалася парадоксальна ситуація, де можна побачити підтримані авто з неймовірними цінами.

Насамперед слід відзначити розкішний автомобіль Porsche 911 2019 року. Він дуже злетів у ціні (за два роки подорожчав на 11 373 доларів США). Друге місце належить Toyota RAV4, його ціна зросла на 2.5%, що дорівнює $883. Третє місце посів Jeep Wrangler Unlimited – +2,0%, четверте – Porsche 718 Cayman – +1,8% і п'ятірку завершить Jeep Wrangler – +0,3%.

Однак є й ті автомобілі, які вважаються продаваними і вони, навпаки, впали в ціні. Сюди можна віднести: Mercedes-Benz G-Class, Honda Civic, Subaru XV/Crosstrek, Toyota C-HR, Porsche 718 Boxster, Toyota Corolla, Kia Rio – 3,5% та Chevrolet Camaro.

Читайте також:

Готуємо автомобіль до зими: що має бути під рукою, щоб не потрапити в халепу

У мережі показали дуже незвичайний пожежний автомобіль, створений на базі легковика

Фенікс із Таврії: у мережі показали, як виглядатиме відроджений автомобіль-легенда

В Україні може з'явитися раніше невідома марка автомобіля