У мережі розповіли, що копи з містечка Атертон, яке знаходиться в Каліфорнії, США, почали розслідування через незвичайну ситуацію. Стало відомо, що у дворі за особняком було знайдено закопаний кабріолет Mercedes-Benz 560 SL.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «autocentre»

Варто повідомити, що ця ситуація виявилася вельми незвичною, оскільки знайдений під землею автомобіль належав колишньому власнику будинку Джонні Боктюну Лью. Як відомо, цей колишній власник переїхав у 2015 році до Вашингтона, де й помер.

Крім цього, є відомості про те, що покійний Джонні Боктюну Лью ще 1993 року заявив у поліцію про крадіжку його автомобіля. Найцікавіше в тому, що на думку експертів, це авто виявилося тим, що знайшли закопаним на задньому дворі, а саме – Mercedes-Benz 560 SL.

Поліція знайшла кабріолет Mercedes-Benz 560 SL під землею
Поліція знайшла кабріолет Mercedes-Benz 560 SL під землею

Після того, як кілька днів тривали розкопки, виявили, що в багажнику кабріолету знайшли мішки з цементів. Як повідомляється, ознак людських залишків не було виявлено, хоч розслідування ще триває. Також собаки поліцейський при вивченні автомобіля поводилися дуже дивно, що говорить про те, що версія із вбивством цілком ймовірна. Як сказав начальник поліції, собаки так поводяться коли відчувають запах крові або людських останків.

Пізніше стало ясно, що ще в 60-х роках Джонні Боктюну Лью був визнаний винним у вбивстві жінки, проте його не посадили, оскільки докази виявилися лише чутками. Проте понад 60 років, все може стати на свої місця.

Читайте також:

Автомобілістам розповіли, чи потрібно прогрівати мотор із приходом холодів

Автомобіліст показав, як виглядає його машина, де він проїхав півтора мільйона кілометрів за 6 років