У мережі розмістили несподівану інформацію про те, що на території України було виписано рекордний штраф. Порушник попався і через це йому виписали неймовірний штраф у розмірі 41 тисяч гривень.

Відповідну публікацію було оприлюднено на порталі новин «mmr»

Стало відомо, що Укртрансбезпека виявила кілька жорстких порушень правил. Злісні порушники ПДР не дотримувалися габаритно-вагових норм на дорогах, і не тільки.

Варто зазначити, що одразу кілька фур на території України на постійній основі порушували правила на дорогах. Вони їздили українськими дорогами із закритими передніми номерами.

Крім цього, відомо, що ці фури відносяться до однієї компанії, і вони регулярно проїжджали через WIM-комплекс.

Найімовірніше власник однієї компанії вважав, що він зможе використовувати трюк із захованими передніми номерами. Однак було встановлено, що це були за фури і чим вони займалася. Після роз'яснень власнику було виписано всі пропущені штрафи за порушення.

Також є відомості, що водії цих машин регулярно приховували передні номери, коли вони їздили через WIM-комплекси, це відбувалося протягом трьох місяців поспіль.

Завдяки чудовій роботі Укртрансбезпеки було виявлено власника автомобілів і йому за один раз було виписано штраф у 41 тисячу 867 гривень.

Водіям розповіли, як заперечити штраф за тріщину на лобовому склі. Знайдено лазівку

Українців штрафуватимуть за те, що не вимикають світло у темний час. Скільки доведеться заплатити

Водіїв попередили про нові "пастки" на дорогах: штрафуватимуть за швидкість