Всім добре відомо, що за часів Радянського Союзу автопромисловість ніколи не стояла на місці. Навіть через десятки років і зараз можна побачити радянські автомобілі на дорогах чи гаражах. Однак цього разу мова буде про Запорожця, який, мабуть, просто забули в лісі.

Відповідну публікацію розмістили на сторінці «auto_prizrak» у Instagram.

У соціальній мережі з'явилася дуже кумедна публікація, де можна побачити Запорожець у надзвичайно незвичайному стані. Якщо звернути увагу на знімок, можна помітити, що старий радянський автомобіль просто кинутий у лісі.

Крім цього, посмішку викликає те, що на його лобовому склі написано напис великими червоними літерами: «Їду одружуватись».

Цей класичний ЗАЗ-968 привернув чимало уваги і численна аудиторія, яка побачила цю публікацію, не змогла пройти повз цей знімок.

«Походу пронесло, не одружився», «Повело йому, не доїхав», «Швидше доїхав «щоб більше цього відра я тут не бачила»», «Заблукав», «Приїхав», «Мабуть, досі не одружилися», «Не доїхав», «Поженилися», - залишають коментарі користувачі соціальної мережі.

Скрін коментарів
Скрін коментарів

Скрін коментарів
Скрін коментарів

Важливо, що Запорожець у цілому стані. Це свідчить, що його добре сховали. Його фари та вікна цілі, а кузов гарненько поіржавів. Є думка, що якби його знайшла якась молодь, то її могли б просто розбити чи навіть викрасти, щоб спробувати покататися.

Краще за танк: у мережі показали, як виглядає Запорожець після тюнінгу

Як виглядає Запорожець, який можна купити лише за 6 тисяч гривень. Фото

Його назвали "окастим": у мережі показали унікальний Запорожець, який так і не випустили