У мережі розмістили вельми несподівану та досить корисну інформацію, яка повідомить про одних із найнебезпечніших водіїв на дорогах. Є спеціальна статистка, яка може назвати імена тих чоловіків, які особливо небезпечні за кермом.

Цю інформацію розмістили на порталі новин «Апостроф»

Є інформація про те, що на характер людини та її поведінку може впливати чимало чинників. Проте основний відбиток залишає ім'я людини. Є чоловіки з деякими іменами, які люблять дорогі машини, а є такі, що люблять небезпечну їзду.

Спеціальне дослідження виявило, що чоловіки під ім'ям Олександр – доволі імпульсивні. Якщо сказати двома словами, то ці чоловіки можуть бути дисциплінованими на дорогах. Однак коли Олександра вивести з себе, він стає неконтрольованим.

Чоловіки з іменами Станіслав – дуже самолюбні. Якщо їх випередити на дорозі, то вони можуть це зрозуміти як образу. Станіслави можуть піти на небезпечні вчинки через почуття гідності.

Люди з ім'ям Альберт сівши за кермо вважають себе богами. Вони впевнені, що їм усі мають поступатися дорогою.

Чоловіки з іменами Віктор готові піти на ризикову їзду, щоби вразити оточуючих людей. Вони також вкрай впевнені у своїй невразливості і вони досить емоційні.

Дмитро також може виділитись у цій категорії. Чоловіки з цим ім'ям зазвичай досить спокійні, проте коли з ними трапляються неприємності, вони починають підрізати інших водіїв, обганяти та порушувати правила правил дорожнього руху.

Як космічний корабель: Sony показала, як виглядатиме її перший автомобіль. Фото

Українцям перестали видавати права водія. Машини на облік теж не ставлять