У мережі з'явилися відомості про те, що наступною моделлю УАЗа буде кросовер

Відомий російський автовиробник УАЗ відомий кожному автомобілісту своїм хоч і не дуже великим, але довгограючим модельним рядом позашляховиків. Ці автомобілі, однак, не користуються великою популярністю у сучасних водіїв, так що не виключено, що в майбутньому підприємство займеться випуском більш комерційно успішного типу машини — кросовера. Про це повідомляє iнформаційний портал "Car.ru".

Повідомляється, що не так давно в Інтернеті з'явилися відомості про те, що з 2023 року російський завод почне випускати кросовер під назвою "М5 Крос", який складе конкуренцію закріпилися на ринку кросоверам Volkswagen Tiguan і Toyota RAV4.

На сьогоднішній день існує дві передсерійні версії майбутнього кросовера УАЗ, які досить сильно відрізняються один від одного. Перший зразок виділяється складною передньою оптикою з "іклами", які йдуть через передню частину автомобіля.

Кросовер УАЗ. Фото: Car.ru

Другий зразок вже більше схожий на серійний зразок. Форма фар в порівнянні з першим виглядає більш просто. Моментами автомобіль нагадує Porsche Macan, проте дизайн російського кросовера виглядає досить агресивно через великий кут нахилу задньої стійки. Автомобіль буде оснащуватися повністю світлодіодною оптикою, а в якості додаткової опції покупець повчить сучасну матричну оптику.

Крім нетипового для виробника типу кузова, "М5 крос" відрізняється від минулих моделей ще й тим, що позиціонується як підзаряджається гібрид. Тягову батарею автомобіля можна буде заряджати від звичайної розетки.

Автомобіль буде продаватися в двох варіантах приводу: передньопривідний варіант з електричним мотором потужністю 224 к. с. , а також повнопривідна версія з допоміжним

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що ЗАЗ готує випуск потужної новинки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі показали лімузин, створений на основі "Запорожця".

Також "Hyser" писав, що стало відомо, які прізвиська радянські мотоциклісти давали своїм залізним коням.