Популярний автомобільний блогер поділився в мережі цікавою знахідкою

Незважаючи на те, що модельний ряд "Жигулі"пішов з конвеєра ще дуже багато років тому, саме ці машини вважаються еталонним прикладом радянської "бойової класики", яку любить величезна кількість автолюбителів з усіх країн колишнього Радянського Союзу. У зв'язку з цим багато автомобілістів розшукують ці машини в хорошому стані. Одну з таких знахідок показали на відео, опублікованому з YouTube-каналу "Roma Urraco".

Так, на ролику відображений процес передачі ВАЗ-2106, який в народі прозвали "шісткою". Минулим власником автомобіля є бабуся, яка зберігала "Жигулі" в гаражі протягом 23 років, за рахунок чого автомобіль зберігся в ідеальному стані.

Після того, як документи про продаж були підписані, на ролику видно, як "Жигулі" вперше за довгі роки залишають гараж, в якому стояли. По всій видимості, в гаражі було досить тепло і сухо, щоб машина зберегла первозданний стан. Більш того, вона навіть не сильно притрушена пилом, так що за нею, судячи з усього, добре доглядали.

Примітно, що кузов автомобіля пофарбований в цікавий колір смарагд-металік. Кадри з салону показують, що і інтер'єр "Жугілів" виглядає так, ніби машина тільки що виїхала з салону. Напевно в подальшому ця машина стане цінним придбанням для якогось автолюбителя, що колекціонує радянські автомобілі.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що ЗАЗ готує випуск потужної новинки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі показали лімузин, створений на основі "Запорожця".

Також "Hyser" писав, що стало відомо, які прізвиська радянські мотоциклісти давали своїм залізним коням.