Леся Нікітюк показала, який в неї видався ранок

Українська телеведуча активно веде свій блог в Instagram, де вона регулярно публікує нові кадри з життя. При цьому зірка телебачення демонструє не тільки свою красу на кадрах, але й почуття гумору. На цей раз Леся Іванівна показала, який в неї був ранок 9 березня.

Леся виклала одразу три фотографії. Всюди вона в одному образі: на ведучій можна побачити рожевий халатик, а також зручні білі капці. Однак найголовніший аксесуар зірка тримає в руці - мова йде про бокал, в якому, скоріше за все, вино. В халатику та з бокалом Леся позувала на кухні (де на фоні можна помітити купу порожніх пляшок), у ванній кімнаті з купою одягу, а також на вулиці. Прямо на снігу Леся все одно стоїть в халаті та капцях з вином, єдина зміна тут - можна помітити песика Лесі на ім'я Рафаель. Виходить, що цього ранку Леся вигулювала свого песика таким чином.

На фотографіях, пише Леся Нікітюк в своєму дописі, зображена "жінка 9 березня". Адже вчора, 8 березня, відзначали Міжнародний жіночий день. Тож, скоріше за все, такими фотографіями Леся вирішила показати, як вона виглядає після того, як святкувала такий день. Ведуча закликала підписниць відмічати в коментарях самих себе. Шанувальники зрозуміли гумор ведучої, а також стали активно залишати коментарі на її сторінці в блозі від новими фотографіями. Серед численних коментарів під новими кадрами Лесі Нікітюк можна побачити і такі:

"Я", "Леся, ну прямо фото про "наболівше" 8 березня. Як сьогодні важко було вставати, це тільки мені?", - пишуть прихильники телеведучої в соціальній мережі.

Коментарі прихильників

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що відома телеведуча Леся Нікітюк вразила прихильників своїми стрункими ногами. В соціальній мережі вона виклала фотографію, на якій позує лише в одній сорочці.

Також повідомлялося, що відома ведуча Леся Нікітюк показала роскішну фігуру. Так, зірка сфотографувалася прямо в ванній, а прихильники обсипають її компліментами.

Крім того, ведучий шоу "Холостяк" Григорій Решетник розповів, чому Леся Нікітюк не буде наступною "холостячкою". Стало відомо, яку шукають героїню після Ксенії Мішиної.