Леся Никитюк у відвертій білизні позувала у ванній

Популярна телеведуча, яку фанати хочуть побачити наступною учасницею шоу "Холостячка", позувала в сміливому вбранні у ванній. Знімок опублікований в Instagram.

З приходом популярності до особистого життя Лесі у шанувальників зріс інтерес. Відомо, що останнім бойфрендом у "ЛедіЛе" був сусід, але зараз серце красуні вільне.

Телеведуча любить частенько пожартувати над своїм статусом вільної дівчини, тому фанати знову і знову закликають її взяти участь в реаліті-шоу.

Але відбою від шанувальників у популярній мережі у Лесі немає, її часто закидають чоловіки компліментами.

Звичайно, "ЛедіЛе" виглядає просто шикарно. Її довгі ніжки - предмет гордості та заздрості навіть серед відомих зірок. Леся з легкістю може позмагатися в довжині ніжок з Олею Поляковою.

Тому, така красуня як Леся ніколи не залишиться непоміченою протилежною статтю.

Знімок Лесі у ванній розбурхав чимало чоловіків, адже на телеведучій тільки короткі шорти та біла футболка. Крім того, на фото красуня шле повітряний поцілунок на камеру.

Недавній наряд зірки викликав жваві обговорення. На фото телеведуча стоїть, спершись на стіл руками в блузці з леопардовим забарвленням і чорній шкіряній спідниці.

При цьому, волосся "ЛедіЛе" укладене в оригінальну зачіску, з боків обличчя обрамляють пасма волосся, а хвіст нагадує бант.

Однак, деяких фанатів здивував вибір блузки, вони назвали леопардовий принт "останнім шансом". Однак, дівчині ще рано носити такі речі, адже вона завидна наречена і не обділена увагою чоловіків.

Сама зірка поділилася, що образ їй дуже подобається і вона виглядає вельми спокусливо.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Леся Нікітюк здивувала вінчальним вбранням, біла фата і вінчальна сукня просто розкішні.

Також ми писали, що Леся Нікітюк зізналася шанувальникам, чиєю дружиною вона хотіла б стати. Правда, мова поки йде тільки про кіно. Дівчина не відмовилася б спробувати свої сили в якості актриси заради такої ролі.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк показала нереально спокусливу фігурку, у Кім Кардаш'ян знайшлася конкурентка. Виглядає Українка дуже спокусливо.