Українська ведуча Леся Нікітюк зворушливо привітала свою маму з Днем Народження.

Леся Нікітюк досить часто показує фото своїх батьків на сторінці в соціальній мережі. Цього разу вона вирішила зворушливо привітати свою маму з Днем Народження. Ведуча розмістила знімок, на якому вона позує в костюмі яскраво-зеленого кольору, а мама - в сукні синього кольору. Варто сказати, що Леся неймовірно схожа на свою маму, буквально одне обличчя.

На задньому тлі видно великий банкетний стіл. Цілком ймовірно, що фото було зроблено в ресторані перед приходом всіх гостей.

"Мама Кет ❤️❤️❤️ безмежно вдячна Богу, що ти моя мама🥰
З Днем Народження!!!",- зворушливо підписала такий сімейний знімок Леся Нікітюк.

Варто сказати, що Леся досить часто показує і свого батька. Вона тажке на нього сильно схожа. Нікітюк не раз робила акцент на тому, що вона неймовірно любить своїх батьків. Вони піклується про них і тому що організовує якісь спільні поїздки на море, щоб всі троє могли оздоровитися і набратися сил.

Шанувальники також визнали, що Леся неймовірно схожа на свою маму.

"Дякуємо мамі за таку доню👏 Многая літа 💐, Лесечка, Матусю з Днем Народження!!! Довгі літа і здоров'я!!!🌹🌹🌹🌹🌹, Happy Birthday! Хай завжди все і багато❤️, Мама прекрасна! Таку дочку виховала !👏👏👏🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊, Ми Катерини усі гарні))) З днем народження маму 😍, З Днем народження, Мамулю! Многая літа! 💐💐💐, Вітаємо, мамусю, нашу тьотю Катю, хай здоровою буде, божої ласки та благодаті❤️❤️❤️, ❤️❤️ дочка в матір, прекрасні! 🙏 🏻 🔥З Днем Народження!",- написали фанати.

Раніше Hyser писав про те, що Вєрка Сердючка разом з мамою стануть ведучими "Орла і решки".

Також писали, що внучка Ющенка показала, як святкує день народження на Мальдівах.

Нагадаємо, що син Тарзана і Наташі Корольової одружується на стриптизерці, пішов по стопах батьків.