Ведучий СТБ Григорій Решетник розповів, чому питання про участь у шоу "Холостячка" популярної української телеведучої Лесі Никитюк все ще "висить у повітрі".

Він розповів про можливі складнощі, з якими б довелося зіткнутися, якби колишня ведуча "Орел і решка" стала черговою "холостячкою", пише "today.ua".

В даний час ведуться активні пошуки героїні для другого сезону телепередачі, проте Нікітюк, швидше за все, не є в полі зорі, незважаючи на те, що вона затребувана, як ведуча і гаряче улюблена українським глядачем.

Решетник каже, що нова героїня шоу повинна бути не менш яскравою і сильною, ніж попередня його учасниця актриса Ксенія Мішина. Так, вона повинна подобатися глядачеві, але, за його словами, Леся занадто скромна для ролі.

Крім того, було б досить складно знайти партнерів для телеведучої, адже вони повинні бути не тільки успішними і мати гарну зовнішність, але і високими - не менше 190 сантиметрів.

"Знаючи Лесин характер, можна сказати, що вона була б дуже експресивною "Холостячкою", - заявив Григорій Решетник.

ведучий СТБ Григорій Решетник, фото: lite.rbc

Відзначимо, що стосується Instagram співачки, та там складно запідозрити її в скромності. Знаменитість регулярно публікує знімки, хвалячись своєю витонченою фігурою і довгими ногами.

Не так давно Леся Нікітюк опублікувала спокусливу фотографію на сторінках свого "Інста". У кадрі знаменитість позує у своїй кімнаті перед дзеркалом. На ній надітий тільки чорний боді. Груди вона закрила рукою, тримаючи крутий телефон і роблячи фото. Примітно, що і обличчя ведуча не показала.

А ось ніжки леді Ле продемонструвала у всій красі. Навіть пес Рафік не зміг відірвати погляд від своєї улюбленої господині.

"Фото на паспорт", - пожартувала Леся Нікітюк над своїм фотознімком.

Раніше Hyser писав про те, що Леся Нікітюк показала підписникам нове фото у ванній.

Також Hyser повідомляв, що Леся Нікітюк прокоментувала свою участь у романтичному проекті "Холостячка".

Нагадаємо, що Леся Нікітюк поділилася кадром, на якому постала в ефектному образі і задала "скромне" питання.