Популярна телеведуча Леся Нікітюк розповіла про можливу свою участь у нашумілому шоу "Холостячка".

Дійсно, серед українських глядачів ця програма мала великий успіх і після того, як відомій акторкі Ксенії Мішиній вдалось віднайти своє кохання, фанати шоу стали гадати, хто ж стане наступною його учасницею. Враховуючи те, що 33-річна Нікітюк являється наразі досить завидною нареченою, в мережі стали припускати, що саме вона буде шукати своє кохання на цьому шоу, пише "РБК-Україна".

Леся Нікітюк нарешті розповіла відверто про свою участь у шоу Холостячка, фото: Instagram.com/lesia_nikituk

Шанувальники буквально закидали зірку питаннями з цього приводу, і врешті решт вона наважилась дати усім чітку відповідь у своїх Instagram-srories. В цій ситуації телеведуча була дуже категорична, акцентувавши усіх увагу на тому, що в цій ролі її не побачать, оскільки подібний досвід вона вже переживала.

Між іншим, відразу декілька підписників запитали її про участь у шоу, тому Леся, мабуть, і вирішила розвіяти усі домисли на цей рахунок серед своїх шанувальників.


Більш того, Нікітюк виявилась невблаганною і відповіла ледве не кожному користувачу на одне й теж запитання про шоу "Холостячка". Так, в останньому відео вона і зовсім постала в образі демониці. Можна припустити, що це говорить про те, що Лесі вже просто набридли такі нав'язливі питання, проте після таких відповідей зірки їх скоріш за все перестануть ставити.

Леся Никитюк не хоче бути нової холостячки (скрін: instagram.com/stories/lesia_nikituk)

Раніше "Нyser" писав про те, що Слава Камінська показала свій "біг-мак", роздягнувшись просто на кухні.

Також наш портал повідомляв, що Леся Никитюк показала запрілі "причандалля" у хижій позі.

Нагадуємо, що Леся Никитюк представила чоловіка, який розділяє з нею щастя.